Krasloten strategie

on 03 8, 2018

We kopen steeds meer online krasloten in verhouding met het kopen bij een boekenwinkel. Het is en blijft een simpel spelletje waarbij je gewoon vakjes moet open krassen en kijken of je wat hebt gewonnen. Online gaat het net ietsje anders. Wij geven je op deze pagina een paar handige speeltips, met deze tips wordt het online krassen nog leuker. Natuurlijk is er ook geen winnende strategie voor dit soort spellen maar de tips moeten meer je speelgedrag beïnvloeden. Deze tips moeten je winstkansen vergroten en behoeden voor eventuele fouten.

Budget vaststellen

Bij het spelen met online krasloten adviseren wij jou om een vast budget in te stellen. Het online krassen gaat snel en je weet heel snel de uitkomst. Omdat het zo snel gaat ben je eerder geneigd om snel weer een nieuwe kraslot te kopen. Zonder dat je het in de gaten hebt ben je snel over speel limiet heen, ondanks dat het maar elke keer kleine bedragen zijn kan dit leiden tot een hoog bedrag. Zorg daarom dat je van te voren een budget voor ogen hebt en dat jij je hieraan ook houdt. Door je aan het budget te houden ga je ook geen geld uitgeven wat je niet hebt. Een vast bedrag inzetten voor een kraslot is het verstandigste.

Stop bij steeds verlies

Ben je al een tijdje aan het spelen en merk je dat je constant verlies, neem dan geen onnodige risico’s en besef dat het bij het spelletje hoort. Je moet op een gegeven moment je verlies nemen en het spel verlaten.

Wanneer je eenmaal aan het spelen bent en merkt dat je aan het verliezen bent, besef dan dat dit nou eenmaal het risico is van kansspelletjes. Het is beter het spel op een gegeven moment te verlaten als je blijft verliezen, in plaats van dat je probeert je verloren geld terug te winnen.

Inzet verhogen

Een slimme strategie is je inzet te verhogen bij bepaalde patronen die je waarneemt bij winst en verlies. Je kan een vast bedrag reserveren om in te zetten als je een keer wint. Als je weer wint kan je de inzet weer iets verhogen. Wij adviseren je de inzet na een winst maximaal met 25% – 50% te verhogen. Verlies je weer een keer ga dan terug naar de originele inzet waar je mee bent begonnen. Zorg er voor dat je de beschikking hebt over een buffer maar probeer wel meer geld te winnen als je wint.

Maximale inzet

Bij veel online krasloten zie je deze optie voorbij komen. Mocht je gebruik maken van deze optie kom je in een positie om grote prijzen te winnen. Met één muntje, hebt je dan geen recht op de jackpot maar wel de iets kleinere bedragen. Wanneer je voor de max bet gaat dan heb je recht op de maximale uitbetaling. Kras je liever een aantal krasloten achter elkaar open om zo meer kans te maken om iets te winnen dan raden wij je aan om online krasloten te kopen voor de wat kleinere bedragen.

Comments are closed.