Krasloten voor geld

on 12 12, 2011

Krasloten voor geld

 

Je hebt een tijd voor het plezier met gratis krasloten gespeeld en je wilt nu voor geld krassen, of je wilt onmiddellijk krasloten voor geld aankopen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Niet alleen leggen we je uit hoe je met echt geld krasloten kunt kopen, maar ook hoe je de grootste winstkans hebt en hoe je online moet krassen.

Hoe kan ik krasloten aankopen?

Het aankopen van krasloten voor geld is heel eenvoudig, je moet er zelfs de deur niet voor uit. Je registreert je bij een aanbieder en je kan onmiddellijk beginnen spelen. Als je eerste 5 euro op is, kan je je tegoed opwaarderen met iDeal, Netteller of met je creditcard. Het tegoed wordt automatisch bijgeschreven, waarna je verder kan spelen. Als je voor een groot bedrag wilt herladen, is iDeal aangeraden omdat dit de minste kosten met zich meebrengt. Zolang je tegoed hebt ( dat je naast herladen ook kan aanvullen door geldprijzen te winnen), kan je voor geld krassen. Je kan daarnaast ook voor het plezier spelen, maar hiermee kan je niets winnen.

Hoe kan ik betalen?

Om je tegoed op te waarderen en voor echt geld krasloten te kopen zijn er verschillende mogelijkheden. Voor spelers die af en toe een kraslot kopen kan er betaald worden met de GSM. Na te bellen naar een speciaal nummer en een code in te toetsen, wordt het tegoed opgeladen. Spelers die regelmatig voor geld krassen kunnen kiezen voor andere opties: krasloten aankopen met iDeal, Netteller of met de creditcard. Het voordeel van deze methodes is dat er geen extra kosten aan verbonden zijn. Bij het mobiel opwaarderen zijn er nog kosten die de provider in rekening brengt. De eerste keer dat je tegoed stort op je account wordt dit meestal verdubbeld door de aanbieder. Het is dus aantrekkelijker om de krasloten aan te kopen met iDeal, omdat je zo gratis tegoed krijgt zonder extra kosten.

Ik heb een account en geld op mijn account, wat nu?

Als je beide hebt, ben je klaar om krasloten voor geld aan te kopen. De prijs van een kraslot gaat van je tegoed af en je krijgt het lot te zien in een flash applicatie. Vervolgens is het principe hetzelfde als bij de papieren versie. Door je cursor erover te bewegen zal de kraslaag verwijderd worden en weet je onmiddellijk of je gewonnen hebt. Bij winst wordt het bedrag aan je tegoed toegevoegd. Hiermee kan je voor echt geld krasloten met kopen om je winst te vergroten tot je een aardig bedrag hebt samengespaard. Je kan er dan voor kiezen om het bedrag te laten uitbetalen om er iets leuks met te kopen, een reis te boeken of lekker te gaan eten. Dit doet je extra plezier omdat je met een klein bedrag bent beginnen krassen, en je eindigt met een aanzienlijke som.

Naast het krasgedeelte is er ook steeds een spel voorzien om je winstkansen te verhogen. Dit maakt dat je met online te krassen de kans op winst daadwerkelijk kunt beïnvloeden, naast het feit dat de winstkans van een online kraslot al hoger ligt dan een papieren kraslot uit de kiosk.

Comments are closed.