Online Krasloten

on 12 12, 2011

Online krasloten

 

Sinds de opkomst van het internet hebben de kansspellen er een digitale versie bijgekregen. Krasloten zijn hier geen uitzondering op. In plaats van steeds naar de kiosk te moeten rijden, kan u nu met enkele muisklikken een internet kraslot aankopen. Dat alles via de computer en het internet gebeurt, maakt online krassen niet minder opwindend. Je zal nog steeds hetzelfde euforische gevoel hebben telkens je een winnend kraslot hebt. Naast hetzelfde plezier hebben online krasloten meer voordelen dan de papieren versie.

Een online kraslot kost minder

Het maken van een kraslot gaat sneller, ze moeten niet verzonden worden naar de kiosk en er moet geen premie betaald worden aan diezelfde kiosk. Hierdoor liggen de kosten van een internet kraslot lager, waardoor je ze aan een lagere prijs kunt aankopen. Daarnaast hebben aanbieders van online krasloten ook minder kosten, waardoor ze meer geld kunnen uitkeren aan spelers. Het gevolg: Een internet kraslot kost minder, terwijl de geldprijzen hoger zijn. Als je gewonnen hebt moet je ook niet meer met je kraslot naar de kiosk, want het bedrag wordt automatisch toegevoegd aan je tegoed. Omdat het voor de aanbieders goedkoper is om krasloten te maken, zullen ze meer budget hebben om acties te organiseren, of nieuwe krasloten te ontwerpen. Uiteindelijk zorgt dit voor meer plezier en mooiere prijzen voor de spelers.

De winstkans van een internet kraslot ligt hoger

De winstkans van een kraslot op het internet ligt tussen de 20 en de 33%. De papieren krasloten hebben een lagere winstkans waardoor je sneller zal winnen via het internet. Daarnaast krijg je bij je aanmelding 5 euro om krasloten aan te kopen. In de kiosk is dit spijtig genoeg niet het geval.

Regelmatige spelers worden beloond

Speel je regelmatig online met krasloten? Je zal dan ondervinden dat de aanbieder je een bonus geeft of je laat meespelen met speciale acties. Op deze manier wordt je extra beloond om te spelen. Bij de kiosk krijg je geen speciale behandeling. Of je nu slechts af en toe een kraslot koopt of je koopt het dagelijks, de prijs blijft hetzelfde en je ontvangt geen bonussen.

Je vrienden introduceren wordt beloond

Je hebt een aanbieder gevonden waarvan je tevreden bent en waar je regelmatig een online kraslot aankoopt en geld wint. Uiteraard wil je je vrienden dan laten delen in je succes en nodig je ze uit om mee te spelen. Op die manier kunnen zij ook met mooie prijzen winnen. Je helpt hen zo om aan het nodige geld te geraken voor die ene reis waar ze al jaren van dromen. Naast gelukkige vrienden ontvang je van de aanbieder ook een bedrag omdat je iemand hebt aangebracht. Dit geld kan je laten uitkeren of vermeerderen door internet krasloten te kopen en te winnen. Het is dus een win-win situatie!

Conclusie

Je krasloten online kopen heeft alleen maar voordelen t.o.v papieren krasloten. Maak daarom de overstap naar internet krasloten en registreer je bij een aanbieder. Zo kan je vandaag nog je winstkansen verhogen en mooie prijzen in de wacht slepen.

Comments are closed.